dimecres, 27 de setembre del 2017

Retirada definitiva del fibrociment del col.legi Bonavista d'Alaquàs

Finalizan las obras de retirada del fibrocemento al colegio Jaume I de CatarrojaVolem compartir amb vosaltres la bona notícia de la retirada del fibrociment del nostre col·legi Bonavista d'Alaquàs. Aquesta s'ha produït durant el cap de setmana del 8 al 10 de setembre. En aquests moments el sostre de la nova ludoteca està desmuntat a falta de col·locar el nou.

Sens dubte, aquesta notícia no hauria sigut possible sense l'ajuda de la Comissió del "fibrociment?  NO, gràcies", a la qual hem pertangut i a la qual estem sincerament agraïts.

Encara queda molt per aconseguir, sabem que hi ha molts centres educatius amb aquest problema sobre els caps de les seues filles i fills. Per això, seguirem en aquesta comissió, si és possible, tirant una mà, fins que tot l'amiant desaparega dels col·legis de la Comunitat.

Una abraçada a totes i tots.


-------------------------------------


També volem compartir la noticia, a la nostra escola Jaume I el Conqueridor de Catarroja, ja han llevat el fibrociment aquest estiu al mes de juliol, encara que les obres han estat quasi tot l'estiu.

Noticia en El Levante
Retiran el techo de fibrocemento del CEIP Jaume I

El centro de Catarroja también aumenta la altura del gimnasio e instala un foco de iluminación

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada