dimarts, 7 d’octubre del 2014












NOTA DE PREMSA EU-Ondara-Rectoria


Esquerra Unida ha presentat avui a l’Ajuntament d’Ondara una moció per a que s’inste a la Conselleria d’Educació a substituir la coberta del gimnàs del Sanchis Guarner de fibrociment per un altre material que no siga perillós.

Esquerra Unida ha registrat aquest matí una moció per a que siga debatuda en el proper ple municipal i on les forces polítiques en representació al mateix (PP-PSPV-Compromís) poden demostrar que els importa la salut tant dels alumnes com dels treballadors i treballadores del col.legi públic Sanchis Guarner.
 
El grup parlamentari d’Esquerra Unida a Les Corts Valencianes, va fer públic fa dues setmanes un llistat de centres educatius valencians amb instal.lacions de fibrociment, entre els que es troba el C.E.I.P. Sanchis Guarner d’Ondara, d’un total de 154 centres en tot el País Valencià.

El passat dilluns 22 de setembre el nostre col.lectiu local va treure una nota de premsa denunciant-ho i instant a que es prengueren mesures per a pal.liar aquest perill existent des de fa molts anys i havent passat governs municipals de les tres formacions que a dia d’avui estan al ple municipal (PP-PSPV-Compromís).

Des d’Esquerra Unida d’Ondara, creguem que es el moment de donar un pas més en la reivindicació i per això hem presentat una moció per a exigir a la Conselleria d’Educació que faça les gestions oportunes per a substituir la coberta, actualment de fibrociment, per una altra que no presente cap risc tant per a alumnes com per a treballadors i treballadores del centre.

D’aquesta manera, donem una oportunitat per a que les tres formacions representades al ple, especialment el PP que és qui governa amb majoria absoluta, demostren realment que es preocupen per la salut dels nostres xiquets i dels treballadors i treballadores del centre educatiu. “Tenen una oportunitat d’or per a demostrar que quan deien que es preocupava la salut per culpa de la calor, no era demagògia” ha insistit el coordinador de la formació d’esquerres a Ondara, Manolo Mateo.

Finalment, des d’Esquerra Unida, esperem que l’Ajuntament d’Ondara, no seguisca ignorant-nos, ja que s’acumulen més de cinc mocions sense ser debatudes per la mancança de democràcia l’Equip de Govern.

Ondara, 01 de octubre de 2014

GABINET DE PREMSA EUPV



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada